TrustBuddy vertaislaina

TrustBuddy on nopea ja vaivaton vertaislaina.

TrustBuddy on alun perin Norjasta lähtöisin oleva vertaislainapalvelu, joka on nopeasti laajentunut muihin pohjoismaihin ja edelleen muualle Eurooppaan. Erityisen suosittu palvelu on Ruotsissa, jossa yhtiö nykyisin pitää myös päämajaansa. Yhtiö on myös listattu Tukholman pörssin First North -listalle. TrustBuddyn suosio perustuu vertaislainaamisen helppouteen. Toisin kuin muissa vertaislainapalveluissa, TrustBudyssä ei tarvitse tehdä julkista lainahakemusta, jolla anoa sijoittajilta lainaa.

Muihin vertaislainapalveluihin verrattuna TrustBuddy muistuttaa enemmän perinteistä pikavippiä. Laina-summat ovat vain 100 – 600 euroa ja laina-ajat käytännössä 30 päivää. Laina-aikaa voi toki aina hakea pidennystä 30 päivän jaksoissa, mutta tästä veloitetaan erillinen pidennysmaksu. Pikavipeistä tuttua on myös lainanhaun nopeus. Lainapäätös luvataan aina 15 minuutissa ja rahat tilille 24 tunnin kuluessa.

TrustBuddy houkuttelee asiakkaita kokeilemaan palvelua tarjoamalla 14 vuorokaudessa takaisin maksettavat lainat kokonaan kuluitta. Jos siis tiedät, että pystyt maksamaan lainan parissa viikossa, kannattaa TrustBudddya ehdottomasti kokeilla!

TrustBuddyn luotonanto ja sijoittaminen perustuvat automatisoituun prosessiin, joka ensin automaattisesti hyväksyy luottokelpoisiksi määritellyt lainahakemukset ja sen jälkeen kokoaa vaadittavan lainasumman sijoittajien TrustBuddyyn tallettamista varoista. Yhden sijoittajan osuus yhdestä lainasta on aina 10e, joten sijoittajille syntyy jo pienelläkin sijoituksella hyvä hajautus eri lainoihin.